rss
Acasă » Sanatate »

Pastile pentru slabit: Regenon, Reductil, Xenical

Nu as vrea sa dau nume, dar avalansa de clienti/cliente care se plang de efectele secundare nu imi lasa o alta alegere. Pe piata noastra cele mai folosite sunt Regenon, Reductil si Xenical.

Efectele secundare pot fi citite si pe prospect.

Care sunt problemele?

Regenon si Reductil: scopul lor este sa inhibe centrul foamei din creier.
Ele nu fac nimic pentru a aduce corpului nutrientii de care are nevoie, existand riscul real de subnutritie sau malnutritie. Adica mananci putin si prost.
Administrarea prelungita duce la efecte negative grave asupra sistemului nervos. Mai simplu spus: iti omoara neuronii si iti tulbura personalitatea.

Xenical: blocheaza absorbtia grasimilor intr-o incercare stupida de a reduce numarul de calorii din “dieta”. Astfel, nici grasimile esentiale sau vitaminele liposolubile nu se mai absorb.
Efecte negative: probleme hormonale, probleme ale pielii, parului, unghiilor, depresie si multe altele.

Solutia? Dieta sanatoasa si sport. Nimic nu poate inlocui aceasta combinatie.

Ce ma doare pe mine cel mai tare: complicitatea medicilor, care in goana dupa un castig material sau pur si simplu din ignoranta, fac jocul companiilor farmaceutice si distrug de fapt sanatatea oamenilor.
Desi in mod teoretic, uzul acestor medicamente se face doar in cazuri speciale insa medicii le recomanda prea usor, fara sa avertizeze asupra efectelor secundare. De asemenea, potentialul de abuz al acestor medicamente este mare, dependenta psihica si fizica fiind un risc major.

Alternativele snatoase exista sub forma de Suplimente inteligente pentru slabire.

Mai multe informatii despre pastile pentru slabit, tipurile lor, efecte si riscuri.

Citeste si articolul despre pastilele pentru slabire de pe getfit.ro