rss

Unt de shea

Extras din nucile arborelui karite din Africa centrala si de vest, untul de karite(in franceza) sau “shea” pentru vorbitorii de limba engleza este o sursa de nutrienti atat pentru organsim in general(daca este mancat) cat si pentru piele(daca este folosit in scop cosmetic).

sheabutter

Este util pentru hidratare, combaterea imbatranirii pielii, combaterea vergeturilor, in dermatita seboreica(inclusiv pentru scalp), vindecarea zgarieturilor sau arsurilor. Untul de Shea de la Now Foods este natural 100%, fara solventi.

Articole similare

  1. Drogurile In calitatea mea de actoras de mana a 2-a care...
  2. UVA vs UVB Razboiul dintre UVA si UVB dureaza deja de cateva decenii....
  3. Carnea Articol aparut in Good Food, Aprilie 2008 Atat de blamata...

Tags: , , ,

Posted in Sanatate | Comenteaza

Comentariile sunt inchise.