rss
Acasă » Dieta »

Retete culinare sanatoase pe getfit.ro

Bineinteles ca toate pozele de pe facebook ascundeau ceva… retete sanatoase pe care le pregateam pentru a fi publicate pe getfit.ro. Sunt retete adaptate la ingredientele si obiceiurile alimentare traditionale si specifice zonei in care traim. Ne inspiram si de la altii (ex. Nourishing traditions sau alte carti americane, frantuzesti, italienesti, romanesti) dar avem cunostintele si experienta sa filtram ceea ce ne este cu adevarat util, in primul rand pentru sanatate, apoi pentru gust si costuri. Evident, un mod de hranire sanatos duce si la o forma fizica buna, cu un minim de sport.

O mica parte vor fi foarte simple, pentru ca, dupa cum stiti deja, eu unul recomand alimentatia cat mai disociata (in cadrul mesei si zilei), astfel incat sa avem o digestie optima in conditiile unui control bun asupra calitatii si cantitatii alimentelor.

Andreea, partenera mea de viata este cea careia ii datoram conceperea, adaptarea, realizarea, fotografierea si publicarea acestor retete. Mie mi se datoreaza sacrificiul facut in a le manca :)
Speram sa va fie de folos si va asteptam si pe voi cu variantele proprii, care sa fie sanatoase, gustoase si, daca se poate… ieftine :)

Tags: , , ,

Publicat in Dieta | Comenteaza

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu. Nu ai inca un cont? Inregistreaza-te.