RSS-icon
Acasa » Dieta » Cateodata ne mai si rasfatam… atentie insa l 

Comentarii

Cateodata ne mai si rasfatam… atentie insa la cantitati! — 4 comentarii

  1. Salut .
    Inca o chestie , cascavalul din comert nu zic cele de calitate slaba, ieftine , ci cele de la Delaco/Hochland(cica naturale si aici ma refer sa nu fie afumate) etc sunt ok ? Intreb pt ca unii zic ca , cascavalul este un aliment nerecomandat. Multumesc !

    • Si aceasta intrebare mi se pare o gluma, la fel ca cea despre margarina.
      Cu cat un produs este mai “de firma”, cu reclama si procesari, cu atat ar trebui evitat.
      Daca vrei cascaval du-te la producatorii traditionali (celebrii “sibieni”) si ia-ti de mancare, nu de la fabrici de lapte care nu au vazut laptele.

  2. Citesc randurile acestea dupa atata timp si ma gandesc la recomandarea ta in legatura cu “sibienii”
    Ce manevra urata sunt baietii astia…. S-ar fi descoperit ca de defapt sunt vanzatorii unor producatori de
    mezeluri; adica sunt “undercover”. Si mai urat de atat este ca nici nu folosesc etichete cu date despre produs : ce contine , cand a fost fabricat , cam cand expira ( aprox) …nimic

    Cat despre cascaval am gasit in MegaImage , marca proprie . Scrie pe eticheta :”lapte crud, culturi selectionate sare.Contine lactoza” .Atat. Intr-adevar are un gust f bun , nu e ciungos tare ba din contra e moale.

    Salam si alte mezeluri…am uitat ce sunt aslea. Nu imi mai bat capul cu ele sa gasesc fara nitrit si conservanti etc. Traiasca carnatii de casa din mat,carne, slanina,mirodenii si atarnati la uscat.

    Asteptam legumele !

    O zi excelenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>