Cateodata ne mai si rasfatam… atentie insa la cantitati!
Cascaval- proteine de calitate, grasimi usor digerabile, calciu.
Salam uscat- proteine de calitate, grasimi saturate(este nevoie si de ele), fier… si gustul!
Ardei rosu- fibre, vitamina C.
Cascaval- proteine de calitate, grasimi usor digerabile, calciu.
Salam uscat- proteine de calitate, grasimi saturate(este nevoie si de ele), fier… si gustul!
Ardei rosu- fibre, vitamina C.
Salut .
Inca o chestie , cascavalul din comert nu zic cele de calitate slaba, ieftine , ci cele de la Delaco/Hochland(cica naturale si aici ma refer sa nu fie afumate) etc sunt ok ? Intreb pt ca unii zic ca , cascavalul este un aliment nerecomandat. Multumesc !
Si aceasta intrebare mi se pare o gluma, la fel ca cea despre margarina.
Cu cat un produs este mai “de firma”, cu reclama si procesari, cu atat ar trebui evitat.
Daca vrei cascaval du-te la producatorii traditionali (celebrii “sibieni”) si ia-ti de mancare, nu de la fabrici de lapte care nu au vazut laptele.
Citesc randurile acestea dupa atata timp si ma gandesc la recomandarea ta in legatura cu “sibienii”
Ce manevra urata sunt baietii astia…. S-ar fi descoperit ca de defapt sunt vanzatorii unor producatori de
mezeluri; adica sunt “undercover”. Si mai urat de atat este ca nici nu folosesc etichete cu date despre produs : ce contine , cand a fost fabricat , cam cand expira ( aprox) …nimic
Cat despre cascaval am gasit in MegaImage , marca proprie . Scrie pe eticheta :”lapte crud, culturi selectionate sare.Contine lactoza” .Atat. Intr-adevar are un gust f bun , nu e ciungos tare ba din contra e moale.
Salam si alte mezeluri…am uitat ce sunt aslea. Nu imi mai bat capul cu ele sa gasesc fara nitrit si conservanti etc. Traiasca carnatii de casa din mat,carne, slanina,mirodenii si atarnati la uscat.
Asteptam legumele !
O zi excelenta
Asa este, pot fi si comercianti “falsi” (motiv pentru care am folosit ghilimele cand am mentionat sibienii), dar ei sunt in toate domeniile.