RSS-icon
Acasa » Dieta » Mancare traditionala

Comentarii

Mancare traditionala — 3 comentarii

  1. Ma intereseaza ce-mi poti spune despre urda facuta din zerul ramas de la prepararea casului dulce de vaca. Imi place extraordinar de mult, mi-am stabilit portia la circa 150 gr. pe zi si o mananc in combinatie cu rosii, ardei grasi rosii, castraveti, ou fiert, iaurt cu 0,1% grasime, alaturi de o paine de casa crocanta, pe care o fac eu doar din apa si faina neagra Baneasa.

    Mihaela – Brasov

  2. Multumesc mult pentru raspuns; pot sa spun ca “am localizat” o sursa foarte buna pentru urda, o producatoare foarte priceputa si de incredere, care face urda de cu seara pentru ziua urmatoare, care m-a invitat la vara sa “degust” urda foarte grasa de oaie…insa eu prefer urda grasa de vaca, are un gust excelent.
    Iti doresc sa te bucuri de mancaruri cat mai gustoase si mai autentice, mai naturale, impreuna cu cei dragi tie.
    Mihaela – Brasov

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>