RSS-icon
Acasa » Dieta » Carne de urs

Comentarii

Carne de urs — 4 comentarii

  1. Tocmai pentru ca vreau sa mentin acel mediu acid. Punand un aliment alcalin exista riscul ca aciditadea sa scada si enzimele sa nu se mai activeze asa cum trebuie.
    Evident, nu este obligatoriu si nu este o practica recomandata de comunitatea stiintifica, dar nu vad nici o parte negativa in poveste.

  2. Normal ca nu e nimic daunator 🙂

    La fel cum nu cred ca e vreo problema sa mananci toata portia si sa sari peste urmatoarea masa…tot acolo ajungi daca mamanci 350 de grame odata sau cate 175 de grame…cam tot atat consuma organismul sa digere mancarea, fiind mai multa mancare se digera mai greu si ai un flux de aminoacizi in sange pentru cel putin 5-6 ore

  3. Corect, numai ca pe “keto”, chiar si o cantitate prea mare de proteine poate da un raspuns insulinic suficient de mare incat sa iti altereze mediul enzimatic si hormonal specific dietei.
    Chiar si pe o dieta normala, e de preferat sa imparti in 4-6 mese cantitatea de proteine, daca ii dai prea multe deodata corpul va deveni mai eficient in a le consuma pentru energie sau a le elimina din organism.
    Sincer sa fiu, as fi mancat si cealalta jumatate, doar ca am pastrat-o pentru masa de dupa urmatorul antrenament.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>