Mancarea traditionala loveste din nou
Cand sunt in vizita la mama profit de ocazie sa imi reamintesc gusturile copilariei.
Din fericire, mama a invatat de-a lungul anilor sa foloseasca ingrediente sanatoase si retetele ei au devenit mai “dietetice”.
Ieri am mancat ciorba de perisoare(carnea aleasa cu grija si tocata special in acest scop, cu grija ca intre momentul tocarii si fierbere sa treaca un timp cat mai scurt) si mazare cu pulpa de porc, crescut la tara, fara grasime aparenta. Carnea de porc crescut in semi-libertate are si alta culoare, consistenta si gust.
Mazarea contine multe fibre si carbohidrati cu absorbtie lenta, tine bine de foame si nu ingrasa. Evident, trebuie sa avem grija la cantitati.
Paine mancam doar daca facem o munca fizica grea sau tocmai ne-am intors de la sala. Evident, 2-3 felii vor fi de ajuns pentru refacerea rezervelor de glucoza si gicogen, restul s-ar putea depune sub forma de grasime.
Comentarii
Mancarea traditionala loveste din nou — Niciun comentariu
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>