RSS-icon
Acasa » Dieta » muschi de vita argentinian cu legume fierte

Comentarii

muschi de vita argentinian cu legume fierte — Un comentariu

  1. Carnea de vita din Argentina/Brazilia este mai rosie in stare cruda si diferenta de textura se observa imediat: fibra mai fina, mai elastica, aspect mai omogen. Mirosul este mult mai pregnant si el, iar aroma se simte cand este preparata.

    La Metro am cumparat muschi de vita din Brazilia , 68 ron/kg. Cel romanesc este la Cora 58 ron/kg. Diferenta este ca atunci cand am incercat sa elimin reziduurile(grasime aparenta, insertii de tendoane) la cel din brazilia a totalizat cca 70 g, pe cand la cel romanesc poate ajunge si la 200 g. Deci banii tot pe acolo sunt.

    O portie ar trebui sa insemne cam 150 g de carne in stare cruda. In farfuria din imagine, Cristi avea 300 g. Nu a putut sa termine tot din farfurie, carnea este foarte satioasa.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>