Clasica salata de ton
Pentru cei care vor sa creasca in greutate merge si porumbul.
Daca insa vrei sa tii caloriile la respect ramai la:
Salata verde
Ton
Lamaie, capere, anchois
Am adaugat si cateva sardine file sarate(sau altfel spus anchois) si capere(pentru gust).
Semintele de in nu lipsesc nici ele.
O reteta banala, ieftina, usor de facut.
Cateodata devine plictisitor, dar multa lume prefera sa manance junk in locul unei variante atat de simple.
Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor, se cerea mai multa lumina, dar nu mai risc sa umblu singur la instalatia electrica, pentru moment.
cristi, de cate lingurite de seminte de in e nevoie sa ingeram pt a avea o ” instalatie ” functionabila , avand in vedere ca nu consumam carbo ?
sa incerci sa pui ton afumat sau salomon afumat…eu am un dulap plin de conserve de toate felurile…mai variez,cind nu am chef de piept de pui.
Mie cam frica de afumaturi, am mai mancat somon afumat, dar din cand in cand… pentru diversificare, cum spui si tu.
La pieptul de pui am renuntat, prea mare riscul sa fie plin de chimicale, cel putin in Romania.
G I BO ..merci de sfat, intrebarea mea nu se referea la cum se amesteca semintele sa fie mai bune 🙂 ci la cata cantitate sa ingerez 🙂
cristi si tu de unde iti procuri carnea ?
a ,scuze ..credeam ca G I BO se refera la intrebarea mea …
scuze iar …
am gasit la mine in eilat un loc,Cafe Aroma,unde salatele astea sau sandwich-urile de paine neagra cu ton sau somon sint la loc de cinste. Singura diferenta e ca daca le prepar eu acasa ma costa 2 $,iar acolo 12$. Traiasca capitalismul nutritionist !
Care ar fi problema cu afumaturile ? (Mie cam frica de afumaturi)
Fumul contine substante toxice(cancerigene).