In sfarsit… carne!
De cand stau singur nu prea mai mananc carne. Pe de o parte e greu sa-mi fac in fiecare zi o cantiate suficient de mica(sunt mofturos si nu mananc mancare incalzita) iar pe de alta parte, antrenamentele pentru pensionari pe care le fac nu “cer” atat de multe proteine de origine animala.
Ieri insa am avut noroc, niste muschiulet de porc prajit in unt(absolut delicios) si o sursa carbohidrati cu absorbtie lenta si fibre: mazare fiarta.
Carnea se topea pur si simplu in gura.
A fost tare faza “Nu mananc mancare incalzita”, nu credeam ca cineva care poate tine o dieta keto un timp foarte indelungat poate face nazuri la mancarea incalzita.:)
Foarte funny.
Din contra, e mult mai usor sa mananci “keto” fara sa fii nevoit ca macar sa prepari termic mancarea, ce sa mai vorbim de incalzit. Mai ales ca, de mic, m-am obisnuit sa mananc mancarea rece, nu imi plac alimentele calde. Si la restaurant, daca vine mancarea calda(asa cum ar trebui), o las intai sa se raceasca.
In alta oridine de idei, nu prea e bine sa incalzim mancare, e bine sa mancam ce preparam pe moment.
Intrebare: Cristi, ce se observa printre bobitele de mazare?
Ceapa si sos de rosii.
Haha!… Imi amintesc de mama ta care atunci cand aducea mancarea mereu iti spunea “mananc-o ca se raceste!”. Te cam revoltai…
ce pofta miai facut,……