Ce am mai mancat zilele astea
Nu imi place sa ma repet si a ajuns destul de greu sa pun un fel de mancare nou pe blog…
Totusi, avem doua lucruri interesante pe lista:
1. medalion de rechin, cu sos de smantana, capere si… pesto 🙂
Carnea de rechin poate concentra cantitati periculoase de metale grele(este la varful lantului trofic), deci nu va rasfatati cu asa ceva prea des:
2. o shaorma la farfurie din militari. De vita.
In general, carnea tocata imi face rau si orice lucru “suspect” imi este semnalat imediat de sistemul digestiv.
Aceasta carne insa “intra la fix” de fiecare data.
Am pus langa ea niste ardei copti, a fost delicioasa. Cand vorbesc despre “shaorma” se exclud din start sosurile si cartofii prajiti. Despre baclavale nu suflam nimic.
Am mai mancat si niste porc, a fost delicios(+conopida si putina mazare), dar probabil m-am lasat dus de val si am uitat sa fac poze.
Carnea arata a cea de la Derya din Militari, este tocata intr-adevar si amestecata cu oaie.Depinde de noroc cum o gasesti.Mie nu-mi place deloc Derya.
Pentru o carne deosebit de gustoasa (vita) iti recomand Iskender, langa metrou la Iancului.
P.S. Fa pozele te rog la rezolutie mai mica sa nu se vada efectul de “pixelare”.Era ok dar s-ar fi putut mari dar cum nu se poate, se vede cam aiurea.
Le-am mai finisat putin, sper ca se vad mai bine. Eu le fac cu telefonul, la 5Megapixeli, dar lumina nu este intotdeauna buna sau mana mea suficient de stabila.
Cristi, ce parere ai despre creveti ? In salate de obicei i-am folosit si mi se pare super ca lumea , din cate am citit ,au si proteine destule
As prefera ca aici sa discutam pe subiect iar intrebarile sa fie puse pe http://www.getfit.ro/foum
Exista acolo raspunsuri la imensa majoritate a intrebarilor ce se pot ivi.
Eu unul am o parere buna despre creveti, drept pentru care voi pune un mesaj pe blog cu prima ocazie cand mananc, adica maine. Chiar ma uitam azi lung la ei in frigiderul din MegaImage(si mi se parea ca se uita si ei la mine)… insa am facut doar cumparaturi vegetariene, dupa cum poti vedea in mesajul de mai sus.