Carne de strut
Am mancat in urma cu vreo doi ani, primita cadou… azi am gasit la Mega Image si am luat…
la cuptor… cu ceva condimente.
Este combinatia perfecta intre muschiul de vita si pieptul de pui. Absolut delicios.
Pretul este ceva mai piperat, dar producatorii se lauda ca are putin colesterol, putina grasime etc.
Este de precizat ca problemele legate de colesterolul crescut au legatura mai degraba cu sedentarismul, aportul de carbohidrati cu indice glicemic mare si deficitul de grasimi esentiale decat cu consumul efectiv de colesterol.
Continutul nutritiv al carnii si grasimii animale variaza in limite largi in functie de furaje, nivelul de efort fizic si alti factori.
Pe de alta parte, se pare ca acest tip de carne este ceva mai curata, daca ar fi sa ne luam dupa producatori.
Este scumpa insa merita din cand in cand rasfatul.
Strut, de Romania sau de import?
http://www.suraki.ro
Ma inseala vederea sau scrie 75,99ron/kg?
Da, atat scrie.
Bucata avea cam juma’ de kil… adica 4 portii= cam 9 RON portia.
tonul proaspat la metro e tot atat…eu votez pentru ton
fit, aici nu e vorba de care e mai bun, ci de diversificarea alimentatiei.
9 RON/portia mi se pare mai mult decat decent, desi eu as manca de 3 ori din ea.