RSS-icon
Acasa » Dieta » Branza de burduf

Comentarii

Branza de burduf — 15 comentarii

  1. mie iaurtul asta de capra nu mi se pare deloc stralucit, desi am fost tare incantata cand a aparut. e mult prea omogen si fara gust, lasat afara se strica, nu se comporta ca un iaurt natural absolut deloc si plus de asta ma doare si stomacul de la el. ceva nu e in regula…

  2. Toate ar fi bune si frumoase, in legatura cu branza de burduf, daca nu as fi aflat de la unul dintre producatori, ce-i drept, nu dintre cei mai mari, cum o fabrica.

    Ideea ar fi ca, atunci cand branza telemea care nu s-a vandut se apropie de termenul de expirare, ea este retrasa de pe piata si transformata in branza topita. Evident ca i se da un nou termen de expirare. Daca nici aceasta nu se vinde in termen, este si ea retrasa si este transformata in branza de burduf. Desigur ca si de data asta termenul de expirare este prelungit. Daca nici aceasta nu se vinde, cu putin timp inainte de a expira este afumata, fiindu-i astfel prelungit din nou termenul.

    Ei bine, eu unul sunt innebunit dupa branza de burduf afumata! 🙂

  3. Nu chiar toate… din cauza proprietatii sale de a fi lipicioasa caseina poate da si probleme digestive pe termen mediu si lung.
    Poate din punct de vedere al cresterii musculare este un avantaj faptul ca ti se lipeste de tubul digestiv si se digera lent, dar nu si pentru sanatate in general.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>