RSS-icon
Acasa » Dieta » Ciorbele si supele

Comentarii

Ciorbele si supele — 4 comentarii

  1. Eu am citit in niste studii ca rosiile procesate (prin incalzire, fierbere etc.) sunt benefice pentru organism, favorizand absorbtia lycopenului in sange. Cred ca spuneau ceva despre transformarea formei liniare a moleculelor de lycopen in forma curbata. Deci supa de rosii ar fi buna, nu?

    Cat timp ar trebui preparata o supa/ ciorba pentru a nu afecta in mare masura nutrientii continuti de legume?

  2. sunt stricta in ce priveste supele/ciorbele dar le fac cu mana mea si cantaresc tot. imi iese o portie in jur de 200-300 cal (adik un dita mai bolul) ptr ca nu folosesc orez sau cartof.

    E drept ca supa e singurul fel de la masa….

  3. Am citit ce ai scris aici… Cu majoritatea sunt ok, gen pizza, paste, cartofi… da, ingrasa. Dar pe restul le-ai tratat cu aceeasi negativitate, supa, cerealele pana si la peste ai gasit ceva de comentat. Pentru mine, asta reflecta 2 chestii, 1. Ai devenit obsedat de mancare si incerci sa gasesti chestiile negative peste tot, pentru tine asta este viata. sau 2. Habar n-ai despre ce vorbesti si vrei sa ai un blog care sa mai agate cate-un fraier ca mine care se plictiseste acasa pana pleaca la serv. Daca dupa ce ma dezamageai cu pestele imi ziceai si ceva bun de mancat care pe tine te-a uimit poate mai intram, dar cum la tine toate=s naspa…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>