RSS-icon
Acasa » Dieta » Salata de ton

Comentarii

Salata de ton — 17 comentarii

  1. Fiecare alege ce considera mai bun. Cel in apa are mai multa sare iar cel in ulei retine uleiul respectiv, care s-ar putea sa nu fie de cea mai buna calitate, deci e bine sa-l scurgi si sa folosesti un ulei la alegerea ta.
    Tocmai despre asta era vorba in mesaj: ca cel in conserva e doar un compromis pentru ca cel proaspat este prea scump si prea greu de gasit la noi.

    • Din moment ce au culoarea neagra, se numesc masline negre. Sunt obtinute printr-un proces de fermentare, care le schimba si culoarea. Este o metoda de conservare. Evident, in scop comercial se sare pe niste etape si se folosesc si niste substante care prezinta un pericol potential pentru sanatate.

    • Intrebarea “cat ingrasa” cutare aliment dovedeste ca pui problema gresit. Poti slabi sau te poti ingrasa cu orice, conteaza cat mananci, cand mananci, asocierile pe care le faci, nivelul de efort fizic etc. etc. etc. Evident, ingrasarea sau slabirea sunt pana la urma chestuini coleterale, sanatatea fiind pe primul loc.

  2. Intr-o perioada credeam ca tonul in suc propriu este cea mai buna idee pentru dieta. Dar intr-adevar, unde e sare, e si apa multa pe sholduri. Trist este ca tonul de la noi este extrem de scump. Si sincer, cred ca ajunge mai mult resturi. Rio Mare este foarte gustos insa…100 ron cutia mare! Am probat toate firmele posibile de ton. Intr-un final a dat norocul peste mine si o prietena m-a pus in legatura cu un baiat care aduce conserva dintr-aia mare de ton, bucati, in ulei, la doar 45 lei! Conserva are un capac asa ca il tin si cate o saptamana jumate la frigider. Este delicios amestecat cu orezul integral si cateva frunze de spanac aromate cu nucsoara! Te saturi din cateva inghitituri!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>