RSS-icon
Acasa » Citadin » Tricky @ Sala Palatului & Sunday People @ Fab 

Comentarii

Tricky @ Sala Palatului & Sunday People @ Fabrica, 26 noiembrie — 4 comentarii

  1. Buna Cristi.Zilele astea ma gandeam ca ca as putea sa mi introduc noi alimente in alimentatie.De aceea am cateva intrebari:
    1)am vazut la Mega Image borcane cu spanac in apa si sare.Stiu ca spanacul e bun, dar cum as putea sa il pragatesc ca sa nu ii pierd chiar toate calitatile nutritive.
    2) eu imi pun pestele pe un gril rotund,cu capac, probabil il stii din comert, dar pun carnea pe o bucata de staniol, nu direct pe fier.E sanatos ce fac?
    3)am mancat dovleac la cuptor si mi-a placut.Cat de bun e dovleacul si ce mai ramane din el daca e tinut 2 ore la foc mic in cuptor.Ce imi recomanzi?
    Multumesc anticipat si tine-o tot asa.Ai un blog interesant.

  2. Catalina, stiu ca e ceva mai dificil, dar pentru astfel de discutii avem la dispozitie forumul, unde iti poti face un jurnal.

    1. la spanact e important continutul de fibre si pH-ul alcalin, care este imbunatatit prin fierbere. Il poti manca si crud, sau fiert, sote(cu unt).
    2. Staniolul(folia de aluminiu) mi se pare mai daunatoare decat fierul in sine. Eu prefer sa gatesc in vase de sticla.
    3. Dovleacul e ok, l-as pune in lista de alimente preferate, se poate face si supa dar copt la o tempertura mica isi pastreaza bine proprietatile si are un gust bun.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>