RSS-icon
Acasa » Dieta » Arahidele si aflatoxina

Comentarii

Arahidele si aflatoxina — 3 comentarii

  1. Buna! Am cateva intrebari:
    1.Putem depista alfatoxina din arahide sau malai de porumb dupa miros sau aspect?
    2.Folosesc malai din porumb crescut in curte si macinat la tara, pe care il depozitez in camara, unde este tempertura la fel ca in restul casei. Malaiul poate sa dezvolte alfatoxina? Si daca da, poate face ulterior, chiar daca nu a fost contaminat porumbul initial? Banuiesc ca trebuie sa fie contaminat dinainte de a ajunge la mine in camara.
    3.Malaiul grisat din supermarket are sanse mai mici sa aiba/faca alfatoxina din cauza procesarii? Sau orice malai poate sa faca alfatoxina?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>