RSS-icon
Acasa » Sanatate » Cuptorul cu microunde

Comentarii

Cuptorul cu microunde — 11 comentarii

  1. O da, si eu am vazut emisiunea cu pricina. Mi-as dori dezbateri asemanatoare si in alte domenii arzatoare. Eu unul folosesc un filtru romanesc cu carbune care isi face bine treaba, cel putin in privinta gustului. Apa are un gust neutru, clorul nu se mai simte deloc. Scuze de off-topic.

  2. Pai si de exemplu carnea de:pui, curcan pulpele in general, cum e mai bine sa le preparam ? Inafara de gratar si cuptor ( nu asta cu microunde ) ci cel de la aragaz, altfel nu mai stiu.
    Cristi tu de exemplu cum iti prepari carnea ?

  3. Deci pestele il fac si eu tot fiert pur si simplu il bag in cuptor intr-o tava asa mai adanca si pun putina apa.
    Insa cu pieptul de pui sau pulpele de curcan merg si ele fierte asa ?
    Si cand spui cuptor la ce te referi pt. ca nu tot pe gratar o faci ? Doar nu o pui direct pe cuptor ?

  4. Cristi, iarta-ma ca te contrazic, ceea ce scrii tu este corect de cele mai multe ori, asta insa nope :”Eu unul prefer mancarea cat mai cruda sau chiar rece daca nu am timp sa o incalzesc.
    Mancarea rece are si un alt avantaj: consuma mai multe calorii in procesul de digestie”. Mancarea rece sau bautura rece stresseaza digestia, stomacul si intestinul, cauta sa vezi ca ceea ce spun este adevarat.

    • Depinde ce intelegi prin “rece”. Prin “rece” eu inteleg la temperatura camerei. In alta ordine de idei, sunt lucruri personale, daca o anumita persoana se simte bine mancand intr-un anumit fel, atunci e ok, nu-i streseaza nimic. Eu aici ma refeream strict la ce prefer eu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>