RSS-icon
Acasa » Dieta » Carne, gratar, proteine, digestie

Comentarii

Carne, gratar, proteine, digestie — 8 comentarii

  1. Eu zic ca e mai putin periculos sa mananci o carne excesiv pregatita(prajita)decat cruda asa cum o recomanda unele sisteme de nutritie,cum e acela pe baza grupelor de sange.In alta ordine de idei are cineva idee ce contine carnea de urs?cateva date informative….Am primit o bucata de carne de la un tip,vanator,dar nu stiu ce sa fac cu ea,cum sa o prepar…Mi-a spus ca e legala initial n-am vrut sa accept:)

  2. Eu unul daca vad urme de arsura ori le inlatur ori ma abtin de la a manca acel aliment. Din punctul meu de vedere lucrurile stau exact invers: prajeala si arsura sunt mult mai periculoase decat riscul sa fac vreo boala, mai ales daca am grija sa verific sursa carnii.

  3. Imi place foarte mult ca tot ce scri ai si probat pe pielea ta,lucru care putin o fac.As avea foarte mare nevoie de niste informati de la tine da evident confidential.Poti sa mi dai un email sau un id de mess.Ms frumos,dak nu vrei sa ti publici email-urile sau adresele poti sa mi le zici per emali pe gocy_1991@yahoo.com….M ai ajuta foarte mult.MS

  4. Absolut deloc despre asa ceva.Eu sunt destul de incepator si am nevoie de anumite informati in legatura cu antremente shi suplimente.Daca nu ti pot fura cateva minute din timpul liber pentru a ma ajuta atunci scuze pentru deranj.In tine vedeam gen o persoane foarte documentata si cu experienta care ar putea sa ma ajute.

  5. Mi-ar face placere sa te ajut, dar abia am timp pentru cei cu care lucrez la consultanta personalizata. Sunt sigur insa ca pe http://www.getfit.ro si pe forum, ca si aici pe blog, vei gasi multe din raspunsurile la intrebarile tale.
    Trebuie doar sa cauti. Asa cum daca ai fi cautat ai fi gasit atat adresa mea de mail, ca si “un id ceva”, care sunt toate publice.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>