Masa de Revelion
Anul asta a fost sushi. Niste prieteni isi deschid un restaurant de sushi(la preturi absolut decente), drept urmare s-a facut o repetitie pentru lansarea oficiala.
O salata mai speciala, cu calamar… nu imi place calamarul, nu mi-a placut niciodata. Fetele se impaca mai bine cu el, are gust de… chiar, cu ce puteti asemana gustul calamarului fiert?
Clasicele role… doar imaginatia bucatarului este limita. Pot fi folosite ingrediente diverse, vegetariene, vegane, peste, avocado, omleta, surimi etc.
Sushi= peste crud+orez fiert+wasabi(hrean japonez, luati cu masura)+ sos de soia(pentru un plus de aroma)
Salata de fructe cu sos de nuca de cocos… dupa cum se vede strugurii nu mi-au fost pe plac.
In rest, trebuie sa recunosc faptul ca am mancat carnati facuti in casa aproape in fiecare zi in aceasta perioada. Sampania frantuzeasca nu am avut cu cine sa o beau… poate la anul.
Cristi, o idee buna ar fi sa uploadezi pozele la o rezolutie mai mare(exact cum sunt acum, dar cand apasam pe ele sa se deschida mari intr-alta pagina).De multe ori pozele sunt f reusite (sau chiar importante) si e pacat sa le vedem la o rezolutie atat de slaba.
Mancarea arata f bine, asteptam detalii cu privire la restaurant, sa-l incercam si noi (cand se va deschide).
mai multe detalii despre restaurant.eventual un nume, o adresa ceva.
daca preturile pentru sushi vor fi la nivelul celor din europa de vest vor avea un client fidel in persoana mea.
caut de mult un loc cu sushi bun si acceptabil ca pret.
Marfaaaa 🙂 . Salivez
@Samurai
Si eu, mai ales dupa rulourile din poza 2, arata super.
Mancare cu specific japonez, sampanie frantuzeasca si carnati romanesti. Interesant 🙂
Chiar arata foarte bine, si eu sunt curioasa sa aflu mai multe despre restaurant.
deci Cristi a mancat carnati (care nu sunt deloc rai) cu contin mare de grasime animala 🙂
a tradat 🙂
Grasimea animala e foarte buna, conteaza sursa si modul de preparare. Astia pe care i-am mancat eu chiar contineau prea putina fata de cat as fi vrut.
Exista variante fara orez?
O adresa ar fi super, sunt innebunit dupa peste
O zi placuta
“Sushi= peste crud+orez fiert+wasabi(hrean japonez, luati cu masura)+ sos de soia(pentru un plus de aroma”
pfff arata bestial… imi ploua in gura..
as manca asa ceva non stop 🙂
Imi ploua in gura dupa ce am vazut cum arata sushi(mai ales carnea hehe :P). Struguri nici eu nu mananc in general, dar sos de nuca de cocos suna excelent. Sa faci o reclama aici cand se deschide 🙂
P.S. Te-am vazut si pe B1 Duminica seara parca, la emisunea Laurei Andresan. Ms pentru sfaturi.
Vai, vreau si eu musai o adresa a localului. Cand se deschide? Imi place mult sushi dar la noi cand te uiti la preturi te apuca durerile de cap :). Arata yummy din poze 🙂