RSS-icon
Acasa » Dieta » Morcov

Comentarii

Morcov — 5 comentarii

  1. Personal beau des suc de morcovi (facut de mine cu un aparat de bucatarie).Uneori mai mananc si morcovi cruzi dar mi se par foarte greu de rontait uneori.
    Ce nutrienti importanti pierd prin aceasta “prelucrare”?
    Mersi

  2. “Rolul meu a fost sa vorbesc despre morcovi.” – intr-adevar putin ciudat, chiar amuzant – sa invite un specialist in nutritie pentru a vorbi strict despre “x” lucru.

    Asteptam un articol despre morcovi, eu unul sunt un mare fan… de fapt imi plac la nebunie toate radacinoasele daca stau sa ma gandesc.

  3. Bun articol, fix la momentul in care mi-am curatat trei morcovi grasi in asteptarea continuarii lecturii lui Arthur C. Clarke…

    a propos de morcovi, la “Brainiacs” au facut la un moment dat un test , sa confirme / infirme mitul conform caruia te colorezi in portocaliu daca mananci numai morcovi. Si timp de o saptamana un amarat a mancat numai si numai morcovi. Spuneau ca la final pielea lui ar fi avut, intr-adevar , o usoara nuanta portocalie… Eu ma manjesc de portocaliu (si nu numai eu, ci si vasele de plastic) de cate ori storc aceasta leguma pentru suc si manevrez pulpa ramasa. O fi normal sa fie atat de puternic “colorantul”? O fi semn ca nu sunt cei mai buni morcovi pe care i=am putut gasi, sau asa erau si cei de gradina de pe vremea bunicii?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>