RSS-icon
Acasa » Dieta » Iaurt

Comentarii

Iaurt — 5 comentarii

  1. Lol! “Oile hipnotizate”! Bine gasita… :))

    Mai e si varianta granulelor de kefir care circula – de cumparat sau de capatat. Depun marturie ca iese un kefir excelent, care, nu, nu mucegaieste, doar fermenteaza intruna, indiferent cit e lasat s-o faca.

    • Iaurtul, prin definitie, se obtine doar cu anumite tipuri de lactobacili si bifidobacterii (care au temperaturi optime de inmultire ceva mai mari decat temperatura camerei). Deci fermentatia intamplatoare nu este acelasi lucru, desi mentine o parte din avantaje.
      Pe plan mondial exista laboratoare care produc diverse tulpini, indreptate spre imunitate, digestie etc. Din pacate, cele mai multe tulpini (practic toate de pe piata) au ca scop optimizarea unor procese de productie industriale si apoi calitati organoleptice (gust, miros, consistenta etc.)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>