RSS-icon
Acasa » Dieta » Hamburger

Comentarii

Hamburger — 3 comentarii

  1. Salut. imi pare rau ca nu sunt de acord, insa pentru a delimita alimentele ok de cele cu potential nociv(inclusiv din punct de vedere al potentialului de ingrasare), este necesara stabilirea unor limite…in sensul in care un hamburger nu va putea fi niciodata un aliment acceptabil.E doar o “refulare”.O dieta sanatoasa inseamna si o dorinta de a face “curat” in viata fiecaruia.Nu trebuie sa acceptam scurtaturile…ori e alba, ori e neagra…spun acest lucru pentru ca orice “abatere” inseamna un pas inapoi si consider ca fiecare dintre cei ce isi doresc sanatate ar trebui sa inteleaga acest lucru.

    • Acceptabil pentru cine? Daca ai carne curata si e facut de tine, mai ales la cei care vor sa creasca in greutate, este mai sanatos decat multe “mancaruri” obisnuite.
      De exemplu, daca cineva ar fi mancat parizer prajit si apoi pateuri cu branza si acum mananca un astfel de hamburger, face un lucru mai bun.
      Viata e compusa din nenumarate alegeri si compromisuri si cred ca te va invata si pe tine ca nu exista nici alb, nici negru, ci doar o multime de tonuri de gri.

  2. Incerc si eu sa conving colegul de camera despre Hamburgerul de la McDonalds. Cel cu “piept de pui”, avand in vedere ca in compozitia lui, adica a pieptului de pui intra: Carne din piept si pulpa de pui, piele pui, invelis pane ( faina griu, condimente, sare, pesmet, agenti de coacere E300, E450, E500, drojdie ), ulei vegetal. Produs tratat termic. Nu il putem numi piept de pui, mai ales ca toata pasta are 0.1 gr de proteine la 100 grame, pe cand un piept de pui cu piele, natural, are 20gr.
    Asta lasand la o parte restul ingredintelor cu grija alese pentru o stimulare a gustului sa fie cat mai real.
    Sper ca un NU din partea ta sa il convinga despre ca baga in el. Si asta valabil pentru toata lumea.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>