RSS-icon
Acasa » Dieta » Retete sanatoase, gustoase si usor de preparat

Comentarii

Retete sanatoase, gustoase si usor de preparat — 6 comentarii

  1. Vai cât de bine arată salata. Observ pătrunjelul, morcovul, nuca, însă mai departe nu mai desluşesc ce conţine… Văd că are şi un sos, deasupra. Super! Unde pot găsi ingredientele («reţeta»)?

    Mulţumesc

    • Repet in fiecare articol ca reteta este facuta pe moment, in functie de alimentele disponibile, inspiratie, obiectivele persoanei care va manca si regulile unei nutritii sanatoase.
      Deci fiecare fel de mancare e diferit. Sosul este maioneza cu ciuperci maruntite si marar. Pe langa patrunjel si morcov mai era telina rasa. Din ele poti face o salata, combinand dupa pofta inimii.

  2. Mesajul tau…
    buna Cristi,

    o intrebare ce nu are legatura cu subiectul….am vazut o poza, cu ceva timp in urma, cu un jelly facut de voi. Am luat de la magazinul vostru gelatina si azi m-am chinuit de cateva ori sa fac un jelly de ananas si nu se intareste de loc – am dizolvat gelatina in apa rece , am incalzit-o putin si am pus-o pest ananasul dat la blender cu putina apa si miere, si degeaba…am incercat si fara sa incalesc -doar cu apa rece..poti sa-mi spui cum se face, te rog?
    multumesc

    • Magda, compozitia a fost bagata in frigider, daca e cald in camera se topeste, la fel ca piftia.
      Dar ananasul are in el o enzima care descompune proteinele, deci jeleul nu are cum sa se lege. Pentru inactivarea enzimei poti fierbe ananasul inainte, dar asta inseamna sa pierzi din calitatile sale nutritive.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>