Cum gatim si cum prajim?
Cititi pe getfit.ro doua noi articole despre metodele de gatit, uleiuri si prajire.
Prajirea si punctul de fumegare
Cei care imi copiaza munca si se dau drept specialisti (in furat, ca in nutritie cu unt ars, fripturi cangerigene si hiperproteice prezentate drept “keto” vara nu prea merge) pot considera aceste articole drept consultanta gratuita. In mod normal le-as fi pastrat pentru sezonul rece (cand este normal sa mancam mai multe grasimi) dar vad prea multi oameni pacaliti si care au nevoie de informatia reala. Sper ca aceste articole sa ajunga la ei, nu doar jignirile si ura cuiva care, in lipsa de argumente si imbatat de faima si bani uita sa arunce o privire in oglinda.
Totusi, chiar gatind low-carb pentru altcineva nu inseamna ca incepi sa te pricepi neaparat si la principiile de nutritie, altfel nu ai mai da telefoane disperate sa ceri ajutor pentru “Marele Castigator” cand esti depasita de situatie.
Istoric vorbind, bineinteles ca am abordat aceste teme cu precautia retinerii unor informatii esentiale, astfel incat doar cei cu care lucrez personal, vin la seminarii sau se documenteaza serios pot face legatura intre diverse articole. Cei care fura imita doar niste metode fara sa inteleaga mecanismele din spate si chiar propun diete extrem de dure si delicate fara sa citeasca macar materialele originale.
Cum gatim ouale?
Reteta de ochiuri in ulei la temperatura scazuta.
Articolul original despre punctul de fumegare.
Scrise acum 5 ani, cititi si comentariile cititorilor, foarte utile si interesante.
Comentarii
Cum gatim si cum prajim? — Niciun comentariu
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>