Salata din gradina cu piept de pui si sos de gutui
Salata din Gradina de la Eisberg cu piept de pui si dressing Tokaj de gutui
Stiti ce-mi place la salata cu piept de pui?
E foarte satioasa, are proteine, fibre si se face rapid. E si gustoasa daca stii cum sa o prepari. Alegeti o varianta de pui de tara sau “crescut lent, fara injectari”, pe cat posibil. E o carne care se digera usor, are un continut mare de triptofan si are un indice de satietate mare (ajuta la slabire).
Adaugarea de otet peste carne ajuta la diminuarea sintezei de toxine in tubul digestiv.
Stii de ce nu iti place salata cu piept de pui obisnuita?
Pentru ca pieptul de pui e uscat si semicarbonizat la suprafata din cauza gratarului, Pentru ca nu s-au folosit condimente sau un dressing potrivit si pentru ca iti limitezi sursele de proteina la piept de pui la gratar sau conserva de ton. De albusul de ou vorbim cu alta ocazie.
Ingrediente necesare:
Salata din gradina, de la Eisberg, sos Tokaj de gutui (gratuit la oferta impreuna cu salata, in magazinele Kaufland, in saptamana 26 iunie- 2 iulie).
piept de pui
morcov
smochine
Mod de preparare
Pieptul de pui suculent se face adaugand si putina apa in tigaie sau in vasul pentru cuptor, alaturi de niste ulei rezistent la temperaturi inalte. Nu il uiti pe foc si o sa ai supriza ca e mult mai gustos si suculent decat pregatit la gratar.
Taiem pieptul de pui felii, la fel si mocrovul. Amestecam ingredientele si la final punem dressingul. Este o salata potrivita in orice moment al zilei si datorita continutului mare de triptofan din pieptul de pui, este foarte satioasa.
Pofta buna!
Comentarii
Salata din gradina cu piept de pui si sos de gutui — Niciun comentariu
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>