RSS-icon
Acasa » Dieta » Avocado și o rețetă de guacamole

Comentarii

Avocado și o rețetă de guacamole — 5 comentarii

  1. Eu am mancat acum fooarte multi ani, trebuie sa il incerc din nou, tutorialul este foarte bun.Pare masochism dar ma simt mai bine atunci cand mananc un aliment sanatos si nasol la gust decat unul delicios.Cred ca e vorba de disciplina alimentara.

    Geniala faza cu “partea cealalta a baricadei”, eu folosesc expresia “in echipa adversa”. 😀 😀 😀

  2. Eu sunt mai norocos :). Locuiesc intr-o tara, unde avocado-ul este foarte des intalnit in bucatarie. Daca este amarui, este crud si totodata este si dur. Inainte sa-l cumparati, apasati pe parte de jos (fundul) si verificati daca este moale sau nu. Daca este moale, este bun. Eu il manac in diferite salate, dar si mai mult imi place cu paine tostata. Intr-un vas, se pune un avocado intreg (fara coaja si fara sambure :D), putina ceapa (dupa gust), o lingurita de ulei de masline, 2-3 felii mici de castraveciori murati, jumatate de lamaie stoarsa si o anchovy (din pacate, nu-mi vine in minte traducerea romaneasca. este un peste asemanator hamsiei). Din toate cele enumerate, se face o pasta cu un blender. Il prefer la mic dejun, cu o felie de paine (taraneasca, rotunda) toastata.

  3. Pingback:Untul de avocado | Kzarinne's Bio Blog

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>