Aparat de înghețată
Aparat de înghețată
Am făcut înghețată adevărată zilele astea cu noul aparat de înghețată de la Heinner. Aceste aparate au compresor încorporat (deci instalație de frig, ca un mic congelator). Până îm împărțit în familie a apucat să se și topească puțin, să o pot mânca mai ușor.
Înghețata a ieșit foarte cremoasă și delicioasă, evident. Dar având ingrediente naturale și fiind făcută artizanal nu poate fi la fel cu una industrială, plină de chimicale. Dar este mult mai sănătoasă.
Cu alte ocazii am testat variante cu fructe, proteine, indulcitori non-calorici. Acum însă am stat mai aproape de rețetele recomandate în carte și am folosit smântână dulce, smântână pentru frișcă dar și niste pudră proteică cu ciocolată. Astfel avem ce-i mai bun din “ambele lumi”: gust și textură dar și un aport mai mare de proteine și mai mic de zahăr.
Click pe imaginea de mai jos, este la ofertă pe eMAG: