Nou articol in Good Food: Carnea
Iata noul articol din Good Food, in acest numar cateva cuvinte despre carne.
Cat de utila este, cui, in ce cantitati, care sunt avantajele si riscurile.
Articolul este insotit si de o reteta de miel la cuptor, propusa de Cori.
Talonul din revista te poate aduce la noi la sala… deci… cumperi revista, afli lucruri noi, o reteta interesanta si poti incepe antrenamentele.
In week-end am avut ocazia sa primesc la un restaurant pe care il apreciam(Taverna Sarbului din Sinaia) o chestie care semana a parizer prajit… cu pretentii de carne de vita.
Am avut si experiente placute cu acest fel de mancare la acelasi restaurant… dar de acum il voi evita.
Fata de acum cativa ani cand totul era la suprerlativ… acum portiile sunt mici, mancarea are alt gust… si acum si aceasta tocatura infecta. Un exemplu negativ de cum poate afecta extinderea afacerii calitatea produselor si serviciilor.
hahaha…si eu mi-am luat o plescavita d’asta acum cateva zile tot la taverna sarbului dar la cea din Bucuresti si mi-a venit sa vomit…
nu am reusit sa mananc din ea, iar cand am dat-o inapoi intreaga chelnerita nu s-a deranjat sa ma intrebe care a fost problema… deci, inca un restaurant taiat de pe lista.