Gratare, grasimi si microunde
Discutam de la 11.00 la B1 TV despre frigerea carnii (gratar), tipurile de grasimi (saturate si nesaturate), cuptorul cu microunde.
Foarte greu de inteles pentru mine cum in anii pe care ii traim, cu informatia la un click distanta (ce-i drept trebuie sa si vrei sa cauti) afli ca gratarul e cancerigen, ca grasimile din porc sunt foarte asemanatoare cu cele din uleiul de masline si ca unele grasimi saturate sunt chiar un izvor de sanatate.
Ce incredere mai au “pacientii” sau oamenii, in general, cand asa-zisii specialisti au ajuns doar sa reprezinte (cu buna stiinta sau din ignoranta) interese economice? Cum poti pretinde ca alimente otravitoare in stare naturala sunt sanatoase si alimente care poti fi mancate direct din sursa, fara vreo preparare sau pregatire sunt daunatoare?
Gasiti informatii pe aceste teme in articolele mele din anii trecuti:
Comentarii
Gratare, grasimi si microunde — Niciun comentariu
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>