RSS-icon
Acasa » Sanatate » Gratar

Comentarii

Gratar — 13 comentarii

  1. Citeam ieri pe blogul lui Serban despre un studiu care zicea ca daca marinam carnea in bere 6 ore inainte de a o gati pe gratar reduce cu 88% aparitia compusi cancerigeni genotoxici.
    Mai spune ca puteam sa o marinam si in ulei de masline + mirodenii sau in vin rosu.
    Ce zici de treaba asta Cristi ?

  2. Deci nu ştiu cum să vă explic dar având în vedere că numai în ultimii ani au crescut “alarmant” cazurile de cancer, după câteva sute de mii de ani de carne prajită direct pe jar… eu unul aş căuta în alta parte problema 🙂

    Evident că e bine să reducem riscurile asumate gratuit …dar să nu exagerăm 😀

  3. Nu cred ca sunt chiar cateva sute de mii de ani..
    Dar ai dreptate kelye, marea noutate si marea problema in alimentatia omului modern sunt alimentele procesate (indiferent de natura lor).Celelalte chestii sunt de o importanta mult mai mica.

  4. Pentru “câteva sute de mii” e într-adevar multă contracţie dar cred că “mii” merge ok ,dacă nu cumva chiar “zeci de mii”.
    Oricum MULT mai mult decât timpul curs de când “controlăm” plasticul şi microundele 🙂

  5. Pingback:Guilt-free la cuptor: strips de pui cu parmezan | raluxa blog

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>