Cum mancam painea crocanta de secara Finn Crisp?
Am redescoperit in urma cu cateva saptamani painea crocanta de secara de la Finn Crisp, un inlocuitor foarte bun pentru painea clasica dar si un “suport” excelent, gustos si cu putine calorii pentru pasta de peste, hummus, pate-ul de ficat de casa, icre, vinete si multe alte retete pe care le-as manca in fiecare zi.
Tartinele clasice pot deveni astfel mai sanatoase si mai gustoase daca in loc de painea de grau dospita punem branza, pestele, carnea, ouale sau orice alt aliment pe Finn Crisp.
Multi dintre utilizatorii programelor mele de nutritie mananca si supe-crema, langa care, in loc de crutoane, se pot pune acesti crackers de secara.
Pentru un plus de senzatie crocanta, putem adauga bucati de Finn Crisp si in smoothie-uri sau alte mixuri, cum ar fi sosul de iaurt, labne.
Finn Crisp sunt facuti din secara, care are mai putin gluten si de alt tip decat cel din grau, fiind mult mai potriviti pentru cei care vor sa faca un pas in renuntarea la paine si gluten. Aportul crescut de fibre este si el un avantaj.
Painea secara crocanta subtire (Original, Chimen, Coriandru, Usturoi) precum si varianta ‘Paine crocanta subtire multicereale (secara, ovaz, orz) de la Finn Crisp poate fi gasita in marile magazine, la un pret absolut decent (in jur de 9 lei), mai ales ca un pachet contine intre 27 – 30 felii de paine subtire.
Comentarii
Cum mancam painea crocanta de secara Finn Crisp? — Niciun comentariu
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>