RSS-icon
Acasa » Dieta » Calitatea alimentelor

Comentarii

Calitatea alimentelor — 4 comentarii

  1. Grad C inseamna cit de viscos e siropul, unele sint mai groase, sint fierte si scazute mai mult, altele sint mai subtiri. Poate depinde si de perioada recoltarii. Ideea e ca la unele chestii, gen glazuri, e folosit siropul mai gros, iar la clatite alea mai subtiri.

  2. Da, are mai multa apa, evident, intrebarea era retorica.
    Adica platesti apa la pret de sirop de artar. La fel ca la mezeluri, inghetata(unde mai platesti si aer), diverse tipuri de carne, lactate.
    E ca poanta data de producatorii/comerciatii de conserve de ton… cel maruntit cica ar fi de aceeasi calitate cu cel intreg… yeah, right!

  3. Pe viitor ne putem astepta la scaderea calitatii alimentelor procesate si semiprocesate, au si avertizat deja la TV.

    Mai ales la mezeluri se va intampla deoarece carnea vine multa din import(a sarit mult euro) si in plus a scazut consumul de carne din cauza crizei…

    Mezelurile sau carnea tocata din magazin eu le-am taiat de mult din mancarea de zi cu zi … si la conserve ar trebui deja sa aveti grija…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>