Salata pentru creier
Imi iau pe ascuns(nu am voie sa ma uit la poze cu gagici) FHM-ul pe ianuarie-februarie…
si ce sa vezi… poza mea cu o reteta de salata. Fiind trimis in noiembrie(la FHM se munceste, nu e jucarie), uitasem complet.
Desi reteta a fost conceputa de mine, realizarea si aceasta fotografie delicioasa ii apartin prietenei mele… din pacate eu eram pe la cateva mii de kilometri distanta de locul faptei pentru a ma putea infrupta dupa pofta inimii din ea.
Cred ca trebuie sa apara mai des astfel de articole si sa fie nevoie de poze, astfel voi avea asigurate nu numai poze ci si papica buna, Andra, ma poti ajuta? As propune 4 articole pe zi: unul dimineata, unul spre pranz, unul dupa-amiaza si unul seara. In week-end poate chiar niste comentarii despre ce se mananca la diverse restaurante sau chiar despre dulciuri si junk food.
Ingrediente: somon la cuptor sau la abur (pentru proteine de calitate si omega 3), nuci caju (pentru grasimi sanatoase, proteine si fibre), oua (pentru continutul de fosfolipide), rosii (pentru continutul de licopen), andive (ajuta digestia), suc de lamaie (antioxidant), menta (gust, digestie). Se poate adauga un strop de ulei de seminte de in, presat la rece.
Vreau reteta, ca-s cam chioara si nu prea disting ce e in farfurie. Vad oua, rosii cherry, caju, andive…si niste peste, dar nu imi dau seama ce peste.
Reteta e in revista… nu am cum sa o pun aici pana nu vine numarul din luna Martie.
dream on :))
Andive,Rosii,Nuci Caju,Somon,Oua
Ce bine arata salata! Chiar “de 5 stele. plus”. 🙂
Cristina Rus e insarcinata? Pare putin mai implinita. Nu ca m-ar interesa pe mine aspectul asta sau barfa, dar sunt obisnuita ca revistele sa promoveze femeile cat mai slabanoage. Cat mai slabanoage si eventual cu sanii cat mai mari, trecuti prin mana iscusitului bisturiu – cam asta e ‘trendul’ actual. Sunt rea.:)
Invidioasa vrei sa zici =)
Asta vroiam sa spun si eu, Cristina Rus pare mai grasuta 🙂