RSS-icon
Acasa » Dieta » Mic dejun low-carb

Comentarii

Mic dejun low-carb — 11 comentarii

  1. Mananc asa de o perioada destul de lunga – tot din zona getfit m-am inspirat – si-mi merge foarte bine. Nu mai am starea de foame “de lup” de pe la ora 9, nu ma simt ca si cum as fi inghitit o minge(cerealele -integrale, neintegrale- cu lapte ma omorau dimineata dar nu mi-am dat seama). Cel mai greu mi-a fost sa ma dezobisnuiesc de senzatia de ghiftuiala de dupa masa, tot timpul aveam tendinta sa mananc pana nu mai pot. Low-carb functioneaza pentru mine si inca foarte bine. Merci.

    • Untul mi se pare ca se arde mult prea usor si nu am garantia ca este purificat. Impuritatile se pot degrada mai repede, asa ca prefer uleiul. Asta era de cocos. Pentru prajit eu folosesc ulei rafinat pe care il folosesc o data sau de doua ori, nu merita sa stric un ulei virgin pentru prajit.
      Nu e neaparat periculos albusul, dar eu aleg sa nu-l mananc.

  2. Daca ai putea sa imi dai un sfat ti-as fi vesnic recunoscatoare! Incerc si eu dieta asta low-carb … dar am o mica problema cu micul dejun. Sunt profesoara si fac naveta pana la scoala, langa orasul in care stau. Fiindca a venit iarna evident nu prea imi sta capu’ la iaurturi la micul dejun… ce altceva mi-ai recomanda sa-mi duc cu mine?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>