Despre pâinea de secară Finn Crisp
Despre Finn Crisp
Luni la prânz discutăm între prieteni (bloggeri) despre pâinea de secara, la invitația Finn Crisp. Puteți participa și dacă nu sunteți “în sistem” (adică nu aveți site/blog). Facem și de mâncare câte ceva, testăm varietățile de crackers de secară și socializăm.
Deci dacă suntem prieteni poți veni la întâlnire. Vor fi și reprezentanți ai firmei, deci le puteți adresa întrebări tehnice și punctuale despre ce vă interesează.
De ce pâine crocantă de secară?
Acest tip de “crackers” are mai multe avantaje: calorii puține, ingrediente naturale (rețetă simplă, tradițională), gust bun, multe fibre și un conținut redus de gluten (diferit oricum de cel din grâu și de preferat, din punctul meu de vedere. Pe piață sunt multe produse “cu făină de secară” (dar cu ingredient principal făina albă de grâu), deci vom discuta și despre cum facem alegerea mai sănătoasă.
Experiența mea cu Finn Crisp
Folosesc de cand au apărut în România și cei carora le-am dat pontul au fost foarte multumiți de beneficii.
Aici câteva articole: