RSS-icon
Acasa » Dieta » Paine de secara

Comentarii

Paine de secara — 12 comentarii

  1. ma intereseaza, daca imi poti spune, ce studii arata ca glutenul este cancerigen. adica este cancerigen in general. eu am gasit ca este periculos numai pentru cei cu sensibilitate (celiachie). in rest, n-are nicio treaba. pretul cerealelor variaza in functie de concentratia in gluten (direct proportional). cel putin in cazul graului…

    • Nu trebuie sa ai boala celiaca pentru a avea diverse forme de intoleranta sau alergie la gluten(care predispun la aceleasi boli, doar ca in mai mica masura, gen ruleta ruseasca). Asta ar fi una.
      A doua ar fi ca daca esti interesat de subiect, nu are nici un sens sa ma crezi pe cuvant ci sa faci o cercetare pe cont propriu.
      Totusi, mi-ai dat o idee de articol, voi reveni cu toate informatiile necesare.

  2. Am o brutarie la coltz care vinde paine cu ingredientele: faina,apa, sare,drojdie( spre deosebire de altele care au 6 randuri de ingrediente). Zice ca nu contine amelioratori. Asta inseamna ca are sau nu gluten? Ma gandesc ca o fi mai “naturala” decat altele de pe piata, mai ales ca in 2-3 zile nu mai e comestibila (neavand conservanti si alte porcarii). Ce parere aveti?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>