RSS-icon
Acasa » Dieta » Porc picant, cu legume chinezesti

Comentarii

Porc picant, cu legume chinezesti — Un comentariu

  1. Elimina toata grasimea aparenta de pe cotletele de porc fara os si taie-le in felii subtiri. In tigaia de teflon, adauga putina apa si pune cotletele la inabusit. Dupa 5-10 minute adauga legumele congelate/naturale: morcov, mazare, fasole verde, mix de legume chinezesti. Adauga si condimente: chilli, usturoi, ardei rosu uscat si putina zeama de lamaie. La sfarsit poti adauga putin sos de soia si ulei de samburi de struguri. Simplu si bun 🙂

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>