Porc picant, cu legume chinezesti
Am ajuns cam tarziu acasa cu pachetul de unt care trebuia sa fie folosit pentru spanacul tras in unt(are o savoare deosebita pregatit asa, dar imi aduce si grasimile necesare in dieta). Deci, porc picant cu legume chinezesti(congelate).
Sunt de preferat legumele crude insa viata intr-un oras in care la ora 23.59 bulevardele sunt aglomerate nu ne permite intodeauna sa mancam asa cum ne dorim.
Facem compromisuri, trebuie sa fim practici in primul rand.
O dieta eficienta este o dieta gustoasa. Nu suntem roboti.
Cori a folosit cotlet, fara grasime aparenta.
Elimina toata grasimea aparenta de pe cotletele de porc fara os si taie-le in felii subtiri. In tigaia de teflon, adauga putina apa si pune cotletele la inabusit. Dupa 5-10 minute adauga legumele congelate/naturale: morcov, mazare, fasole verde, mix de legume chinezesti. Adauga si condimente: chilli, usturoi, ardei rosu uscat si putina zeama de lamaie. La sfarsit poti adauga putin sos de soia si ulei de samburi de struguri. Simplu si bun 🙂