Friptura de vita
Poate cea mai indicata mancare pentru cei care “trag de fiare”. Proteine de calitate, fier, zinc, potasiu, magneziu, niacin, vitamina B12 si lista poate continua…
Am fost surprins ca dupa ce a fost lasata la marinat cu ulei si mirodenii, facuta “mediu” este la fel de frageda si gustoasa ca celebrul mushciul de vita argentinian de care v-am mai povestit.
Taurasul care a fost sacrificat pentru ca noi sa putem avea aceste bucate pe masa a pascut iarba Subcarpatilor.
Poti tine carnea in frigider, portionata, gata pentru a fi pusa pe gratar. Am mancat si dupa 10 zile si nu am avut nici o problema. Dureaza foarte putin prepararea, poate mai putin decat sa mergi la supermarket si sa te chinui sa alegi dintre 20 de tipuri de parizer, salam si “sunca” pline de chimicale provenite atat din cresterea animalului cat si din procesarea industriala a carnii.
Pe eticheta salamului din imagine am gasit 5 E-uri. Da, stiu ca exista si E-uri sanatoase, dar nu este cazul aici.
Comentarii
Friptura de vita — Niciun comentariu
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>