RSS-icon
Acasa » Dieta » Supă de dovleac

Comentarii

Supă de dovleac — 4 comentarii

  1. Foarte delicioasa, reteta din cate cunosc are origini frantuzesti, plina de vitamine dupa cum spuneai si tu si adaug ca se poate manca la orice ora din zi.
    Eu o prefer fara paine, si mai deloc grasimi (unt, samantata, etc), pentru a-i simti gustul mai “salbatic”, cat mai aproape de forma pura a legumelor.
    Francezii au un obicei, servesc supele seara dupa 6, pentru a se asigura o digestie mai buna in cursul noptii.
    Aceasta este una din supele mele preferate 🙂

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>