Concurs international de gatit, la Azuga… in juriu: Rob Rainford
La invitatia noilor mei colaboratori de la revista Good Food am mers sambata la Azuga.
Langa partia “Sorica” s-a organizat un concurs de gatit in aer liber.
Nu stiam la ce sa ma astept insa am nimerit la conferita de presa… in organizare si in juriu, printre altii: Serban Huidu, Dan Chisu si… si… Rob Rainford, celebrul bucatar de la “License to grill”.
Nascut in Jamaica, Rob are 41 de ani si este expert bucatar(“chef”).
Nopti si nopti de insomnie petrecute uitandu-ma cum gateste Ron, iar acum il aveam in fata.
Am avut ocazia prin amabilitatea redactorului sef de la Good Food, Valentina Georgescu sa ii pun cateva intrebari.
Astfel am aflat ca este de fapt “chef” si nu actor, asa cum ne-am fi asteptat, iar filmarile se fac natural, dintr-o bucata, exact asa cum ar gati oricine acasa.
Despre cum se impaca gustul si sanatatea(dieta): bucatarul te invata cum sa prepari alimentele, decizia este a ta.
Avand o sotie italiana, carbohidratii erau totusi prezenti din abunenta in dieta sa, motiv pentru care a facut o gluma pe seama faptului ca ar avea si el nevoie de un antrenor.
Apropo, puteti urmari un serial despre “Dieta fitness” in Good Food Romania incepand cu acest numar.
Daca aveti un fel de mancare preferat sau care credeti ca merita aratat tuturor astept sugestii.
salut
pe langa subiect,
o discopatie cat de mult ar trebui sa te tina departe de sala?
O sa abordez subiectul pe larg intr-un mesaj in viitorul apropiat.
O discopatie poate sa te tina departe de sala pentru tot restul vietii.
Bineinteles, gimnastica, anumite exercitii se pot face si sunt chiar recomandate.
merci,
nu-mi place deloc ce aud
cat despre Rob Rainford, e cel mai “nice and juicy” bucatar