Super alimente și bio de la d’aucy
Gama d’aucy include super alimente și produse bio, nu se folosesc conservanți artificiali iar conservele “de tablă” nu conțin BPA. Pentru cei mai pretențioși există și variante la borcan de sticlă.
Standard unic în UE
Toată gama d’aucy are standard unic în UE- fiecare produs este fabricat în țara specifică și de acolo exportat în toate zonele de distribuție. Învelișul protector al conservelor nu conține BPA (deci pot fi folosite și în alimentația copiilor). Conservarea se face prin sterilizare termică, fără conservanți adăugați.
Având o gamă diversă, care se găsește acum și pe emag (pot fi comandate), atât ca ingrediente cât și ca gramaje, sunt potrivite atât pentru afaceri cât și pentru consumul personal.
Bio
Pentru consumatorii mai pretențioși d’aucy aduce și două sortimente de calitate deosebită, certificate ecologic (bio): porumb boabe și mazăre boabe, ambele la borcan (sticlă). Se întrunesc toate calitățile unui aliment ideal, gata de a fi mâncat. Copiii, gravidele și persoanele foarte atente la detalii sunt beneficiarii acestor produse. Certificarea este europeană, deci putem avea încredere deplină că sunt chiar “bio”.
Super-alimente
Super-alimentele sunt acele alimente care oferă beneficii nutriționale suplimentare alimentelor obișnuite, cu mai puține calorii. Concentrația de micro și macronutrienți este mai mare: au mai multe proteine, mai multe fibre, mai multe vitamine și minerale. În sensul de cantități mai mari.
d’aucy oferă o gamă de trei produse speciale, toate preparate “al-vapore”, gata de a fi consumate ca atare sau de a fi folosite în rețete: quinoa, grâu spelta, soia boabe.
Quinoa
O vedetă a dietelor sănătoase din ultimii ani, această pseudocereală de origine sud-americană aduce un aport mai mare de proteine, fibre și minerale decât cerealele obișnuite. Problema este cum o preparăm corect acasă. Trebuie spălată, înmuiată și apoi fiartă, procese care cer timp și consum de energie. Toate acestea sunt deja rezolvate la d’aucy.
Grâu spelta (spelt)
Grâul spelta este tot grâu, dar dintr-un soi diferit, mai bine tolerat de către organismul persoanelor sensibile la gluten. Boabele fierte rețin toți nutrienții fiind ușor de inclus chiar și în rețete dulci (deserturi).
Soia boabe
Veganii, vegetarienii și persoanele care țin post o includ în dietă și reprezintă o sursă importantă de proteine. Efectul estrogenic al soiurilor moderne este mult redus, ea rămânând totuși mai potrivită pentru femeile la menopauză decât pentru bărbați și copii.